Étkezés igénylésével kapcsolatos tájékoztató leendő elsősöknek
Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat (Önkormányzat) a gyermekétkeztetés nyilvántartására és számlázására az elektronikus rendszert, (https://www.bp2.imenza.hu) internetes oldalon elérhető iMenza alkalmazást használja.

Az iMenza alkalmazással internetes felületen, egyedi bejelentkezést követően – önállóan, az iskolák közreműködése nélkül – fizethetik ki, illetve mondhatják le gyermekük közétkeztetési szolgáltatását.

A rendelés és a számlázás a 2020/2021-i tanévkezdést megelőzően leadott, étkeztetés igénybe vételére vonatkozó szándéknyilatkozat, valamint az iMenza rendszerhez történő hozzáférés biztosításához megadott hozzájáruló nyilatkozat alapján történik.

Amennyiben gyermekük közétkeztetését igénybe kívánják venni, úgy kérjük, hogy a jelen levelünkhöz csatolt hozzájáruló nyilatkozatot szíveskedjenek kitölteni és aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben 2020. május 31. napjáig megküldeni az alábbi elérhetőségeinkre, annak érdekében, hogy fel tudjuk venni Önökkel a kapcsolatot az iMenza rendszerbe történő regisztrálás érdekében.

Kérjük, hogy a kitöltött nyomtatványok eredeti aláírással ellátott példányait feltétlenül őrizze meg, mert az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére a 40/2020. (III. 11.) Korm. rendelettel elrendelt veszélyhelyzet megszűnését követően, az eredeti nyilatkozatok Társaságunk részére történő benyújtása szükséges, amelynek időpontjáról előzetesen értesíteni fogjuk Önöket.

További információkról az iMenza oldalán keresztül, a regisztrálást követően e-mailben kapnak tájékoztatást.

Amennyiben a gyermekük étkeztetésével kapcsolatban kérdésük merülne fel, úgy készséggel állunk rendelkezésükre.

Budapest, 2020. április 7.

Tisztelettel,
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
Étkeztetési csoport
Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat megbízottja

Elérhetőségek:

Székely Mária
étkeztetési asszisztens
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.
iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.
mobil: +36 20 / 421-7449
e-mail: szekely.maria@vf2.hu

Hozzájáruló nyilatkozat nyomtatványa letölthető innen: Hozzájáruló nyilatkozat - leendő első osztályosok

Kezdőlap :: Általános bevezető :: Angol tagozat :: Német tagozat :: Óraterv
Az alapítványról :: Fogadó órák, értekezletek :: Tanév rendje :: Iskolai dokumentumok